Ons concept

Met afstand een mooie expositie

Ons concept

Jouwwoonplaatsindepicture biedt kant-en-klare pakketten voor fotoexposities in uw gemeente. Handige oplossingen die u veel (organisatie)werkzaamheden uit handen nemen. En toch met alle respect voor de couleur locale. Standaard in maatwerk dus. Voor een expositie die écht bij uw dorp of stad past.

Expositie in publieke ruimte

Het concept is eigenlijk heel eenvoudig: u verzamelt de beelden (bijvoorbeeld door een fotowedstrijd of misschien vanuit oude archieven). Dit worden de beelden waarmee we in de publieke ruimte een expositie gaan samenstellen. Een ruim opgezet overzicht van de mooiste beelden (waarmee u zelfs kunt voldoen aan de regels voor social distance). In de uitwerking kunt u kiezen uit verschillende dragers en verschillende settings. Wellicht kiest u voor een route voor uw woonplaats? Of misschien biedt het centrale (markt)plein juist dé ruimte voor een prachtige overzichtstentoonstelling. De praktische mogelijkheden zijn legio. De artistieke invulling komt vanuit uw gemeenschap.

Compleet pakket

U hoeft geen buitensporig organisatietalent te hebben om dit voor elkaar te krijgen. Jouwwoonplaatsindepicture zorgt namelijk voor een eenvoudig en volledig pakket voor de communicatie rond de expositie. Dus inclusief website, oproepen voor deelnemers, persberichten naar lokale media en berichten voor sociale media. Daarnaast zorgen we voor de praktische uitvoering. Dat betekent dat we de productie van materialen, de plaatsing, het transport, et cetera voor u verzorgen. Eigenlijk is alles wat u hoeft doen: trots zijn op uw prachtige woonplaats en de manier waarop dat in beeld komt.

Neem contact op over de mogelijkheden voor úw woonplaats