Mogelijkheden

In drie stappen naar een expositie

Jouwwoonplaatsindepicture neemt u vooral veel werk uit handen en laat u achter met de goede sier. Want dat mag gerust. De basis is de organisatie van het hele evenement of de expositie. Daarbij kiest u welke drager het beste past bij uw persoonlijke wensen. En vervolgens kunt u het aankleden precies zoals u wilt . U bent dus in drie stappen klaar. De rest regelen wij!

DE BASIS  

  • Basis website.
  • Opzet prijsvraag/fotowedstrijd.
  • Compleet mediapakket met onder meer content voor sociale media, persberichten en posters. 
  • Bepalen route/expositieruimte.
  • Plaatsen beelddragers.
  • Totale verzorging van de expositie.

 

 

    

TRIANGLE


Originele driehoeksborden vervaardigd van duurzaam corten staal. Beeldformaat 338 x 174. De Triangles zijn op drie zijden te voorzien van een beelddrager. Optioneel ook te leveren met verlichting. Triangles zijn zeer geschikt voor openbare gebieden, bijvoorbeeld voor een route.

 

 

 

VITRINE


Prachtige, robuuste vitrines die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in de openbare ruimte. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld het exposeren van sculpturen of andere 3D objecten. De vitrines zijn overal te plaatsen zolang de locatie maar bereikbaar is met een palletwagen of een heftruck.

 

 

 

TROTTER


De trotter is een groot, mobiel billboard met een beeldformaat van 230x170 cm. De borden zijn aan beide kanten te voorzien van een beelddrager. Trotters zijn vooral geschikt voor weidse plekken, bijvoorbeeld een expositie op een marktplein.